Description:
-----------------
1) Program to check if there is a way out of a maze.
2) It take input of 100 characters, and makes a maze(grid) of 10x10.
3) Entrance to the maze is (0,0) and the exit is at point (9,9)
4) Character O(Alphabet O) is considered as pass/path/allow, all other characters are considered as blockage.
5) Allowed moves : (1) Left Right, (2) Forward Backward. Not allowed : (1) Cross Move
6) Return of 0 means, no path through maze.
7) Return of 1 means, there is path through maze.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Input 1): OOOOOOOOOOXXXXXXXXXXOOOOOOOOOOXXXXXXXXXXOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
InputGiven: PathTravered:
OOOOOOOOOO 1111111111
XXXXXXXXXX 0000000000
OOOOOOOOOO 0000000000
XXXXXXXXXX 0000000000
OOOOOOOOOO 0000000000
OOOOOOOOOO 0000000000
OOOOOOOOOO 0000000000
OOOOOOOOOO 0000000000
OOOOOOOOOO 0000000000
OOOOOOOOOO 0000000000
Answer: 0
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Input 2): OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
InputGiven: PathTravered:
OOOOOOOOOO 1000000000
OOOOOOOOOO 1000000000
OOOOOOOOOO 1000000000
OOOOOOOOOO 1000000000
OOOOOOOOOO 1000000000
OOOOOOOOOO 1000000000
OOOOOOOOOO 1000000000
OOOOOOOOOO 1000000000
OOOOOOOOOO 1000000000
OOOOOOOOOO 1111111111
Answer: 1
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Input 3): OOOOOOOOOOOOOOOOOOOXOOOOOOOOXOOOOOOOOXOOOOOOOOXOOOOOOOOXOOOOOOOOXOOOOOXXXXXOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
InputGiven: PathTravered:
OOOOOOOOOO 1111111111
OOOOOOOOOX 1111111110
OOOOOOOOXO 1111111100
OOOOOOOXOO 1111111000
OOOOOOXOOO 1111110000
OOOOOXOOOO 1111100000
OOOOXOOOOO 1111000000
XXXXXOOOOO 0000000000
OOOOOOOOOO 0000000000
OOOOOOOOOO 0000000000
Answer: 0
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Input 4): OOOOOOOOOOOOOOOOOOOXOOOOOOOOOOOOOOOOOXOOOOOOOOXOOOOOOOOXOOOOOOOOXOOOOOXXXXXOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
InputGiven: PathTravered:
OOOOOOOOOO 1000000000
OOOOOOOOOX 1000000000
OOOOOOOOOO 1111111110
OOOOOOOXOO 1111111010
OOOOOOXOOO 1111110010
OOOOOXOOOO 1111100010
OOOOXOOOOO 1111000010
XXXXXOOOOO 0000000010
OOOOOOOOOO 0000000010
OOOOOOOOOO 0000000011
Answer: 1
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Input 5): OOOOOOOOOOOOOOOOOOOXOOOOOOOOOOOOOOOOOXXOOOOOOOXOOOOOOOOXOOOOOOOOXOOXXXXXXXXOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
InputGiven: PathTravered:
OOOOOOOOOO 1000000000
OOOOOOOOOX 1000000000
OOOOOOOOOO 1111111111
OOOOOOOXXO 1111111001
OOOOOOXOOO 1111110001
OOOOOXOOOO 1111101111
OOOOXOOXXX 1111001000
XXXXXOOOOO 0000001000
OOOOOOOOOO 0000001000
OOOOOOOOOO 0000001111
Answer: 1
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Input 6): OOOOOOOOOOOOOOOOOOOXOOOOOOOOOOOOOOOOOXXOOOOOOOXOOOOOOOOXOOOOOOOOXOXXXXXXXXXOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
InputGiven: PathTravered:
OOOOOOOOOO 1111111111
OOOOOOOOOX 1111111110
OOOOOOOOOO 1111111111
OOOOOOOXXO 1111111001
OOOOOOXOOO 1111110111
OOOOOXOOOO 1111101111
OOOOXOXXXX 1111000000
XXXXXOOOOO 0000000000
OOOOOOOOOO 0000000000
OOOOOOOOOO 0000000000
Answer: 0
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Input 7): OOOOOOOOOOXXXXXXOOOXOOOOOOOOOOOOXXXOOXXOOOOOOOXOOOOOOOOXOOOOOOOOOOXXXXXXXXOXXXXXOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
InputGiven: PathTravered:
OOOOOOOOOO 1111111000
XXXXXXOOOX 0000001000
OOOOOOOOOO 0000001000
OOXXXOOXXO 0000011000
OOOOOOXOOO 0000110000
OOOOOXOOOO 0000100000
OOOOOOXXXX 0000100000
XXXXOXXXXX 0000100000
OOOOOOOOOO 0000100000
OOOOOOOOOO 0000111111
Answer: 1
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Input 8): OOOOOOOOOOXXXXXXOOOXOOOOOOOOOOXXXXXXXOOOOOOOOOOOOOOOOOOXXXXXXXXXOOXXXXXXXXOXXXXXXXXXXXXOOOOOOOOOOOOO
InputGiven: PathTravered:
OOOOOOOOOO 1111111111
XXXXXXOOOX 0000001110
OOOOOOOOOO 1111111111
XXXXXXXOOO 0000000111
OOOOOOOOOO 1111111111
OOOOOXXXXX 1111100000
XXXXOOXXXX 0000110000
XXXXOXXXXX 0000100000
XXXXXXXOOO 0000000000
OOOOOOOOOO 0000000000
Answer: 0
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Input 10): OOOOOOOOOOXXXXOOXXXXXXXOOOOXXXXXOOXXOOXXXOOXXXXOOXXXOOXXOOXXXXXOOOOXXXXXXXOOXXXXXXXXXXXXXXOOOOOOOOOO
InputGiven: PathTravered:
OOOOOOOOOO 1111111111
XXXXOOXXXX 0000110000
XXXOOOOXXX 0001111000
XXOOXXOOXX 0011001100
XOOXXXXOOX 0110000110
XXOOXXOOXX 0011001100
XXXOOOOXXX 0001111000
XXXXOOXXXX 0000110000
XXXXXXXXXX 0000000000
OOOOOOOOOO 0000000000
Answer: 0
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Input 11): OOOOOOOOOOXXXXOOXXXXXXXOOOOXXXXXOOXXOOXXXOOXXXXOOXXXOOXXOOXXXXXOOOOXXXXXXXOOXXXXXXXXOXXXXXOOOOOOOOOO
InputGiven: PathTravered:
OOOOOOOOOO 1111100000
XXXXOOXXXX 0000100000
XXXOOOOXXX 0001100000
XXOOXXOOXX 0011000000
XOOXXXXOOX 0010000000
XXOOXXOOXX 0011000000
XXXOOOOXXX 0001100000
XXXXOOXXXX 0000100000
XXXXOXXXXX 0000100000
OOOOOOOOOO 0000111111
Answer: 1
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Input 12): OOOOOOOOOOOOXOOOOOOOOOXOOOOOOOOOXOOOOOOOXXXOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
InputGiven: PathTravered:
OOOOOOOOOO 1111000000
OOXOOOOOOO 1101000000
OOXOOOOOOO 1101000000
OOXOOOOOOO 1101000000
XXXOOOOOOO 0001000000
OOOOOOOOOO 0001000000
OOOOOOOOOO 0001000000
OOOOOOOOOO 0001000000
OOOOOOOOOO 0001000000
OOOOOOOOOO 0001111111
Answer: 1
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Input 13): OOXXXXXXXXOOXOOOOOOOOOXOXXXOOOOOOOXXXXOOXXXXOOOOOOOOOOOOXXXXOXXXOOOOOOOXXXXXXXXOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
InputGiven: PathTravered:
OOXXXXXXXX 1100000000
OOXOOOOOOO 1101111100
OOXOXXXOOO 1101000110
OOOOXXXXOO 1111000010
XXXXOOOOOO 0000011110
OOOOOOXXXX 0000010000
OXXXOOOOOO 0000111111
OXXXXXXXXO 0000000001
OOOOOOOOOO 0000000001
OOOOOOOOOO 0000000000
Answer: 0
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------